RECRUTARE & SELECTIE
HEAD HUNTING

RECRUTARE & SELECTIE

SALARIZARE & ADMINISTRARE PERSONAL

LEASING DE PERSONAL

CONSULTANTA RESURSE UMANE

PROTECTIA MUNCII & P.S.I.

EVALUARE RISCURI IMBOLNAVIRE SI ACCIDENTARE

MEDICINA MUNCII

Datorită bazei de date, dezvoltată în concordanțâ cu nevoile clienților noștri, suntem capabili să identificăm în cel mai scurt timp posibil candidații potențiali, în orice domeniu de activitate, din România sau din întreaga regiune Centrală si Est Europeană.

Chiar dacă ați mai lucrat sau nu cu o firmă de consultanță in domeniul Resurselor Umane, veți găsi modul nostru de lucru ca fiind eficient, profesional și adaptat cerințelor Dumneavoastră. Experiența ne-a învățat că modalitatea cea mai potrivită de abordare a solicitărilor clienților noștrii, este utilizarea unor metode de acțiune foarte bine definite. În acest scop am elaborat o procedură de lucru formată din nouă etape care s-au dovedit a fi foarte eficiente:

Fiecare proiect este condus de un Senior Consultant acesta fiind responsabil de relația cu clientul. Acest profesionist experimentat coordonează echipa de lucru dar în același timp are un rol activ în atingerea obiectivelor propuse. Preocuparea fundamentală a consultantului și a echipei pe care o coordonează este de a promova interesul clientului.

Având clientul partener activ, modelăm fiecare etapă a procesului de recutare astel încât să reflecte particularitățile fiecărui proiect. Considerăm comunicarea ca fiind esențială într-un parteneriat pe termen lung, iar în aceste condiții luăm inițiativa de a informa regulat clientul în legatură cu progresul proiectului.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre de Recrutare si Selectie, va rugam sa ne contactati.

Copyright © 1999 - 2010 Global Consulting           Developed by AMORPHYS