COMPANIA

Global Consulting este una dintre cele mai importante Agenții de Resurse Umane din România, oferind soluții complete de personal, în toate domeniile de activitate. Global Consulting oferă specialiști în Finanțe, Contabilitate, Bănci, Marketing și Vânzari, F.M.C.G., Domeniul Juridic, Resurse Umane, IT, Food & Beverage, precum și în Producție, Aprovizionare, Energie, Utilități și Servicii Financiare.

Idei. Experință. Rezultate. Aceste elemente conduc către succes fiind reprezentative pentru echipa noastră. Noi avem una dintre cele mai experimentate și înalt specializate echipe din domeniu, fiecare membru al său având o bogată experiență atat la nivel național cât și internațional. Viziunea noastră este de a transforma obiectivele propuse în rezultate concrete oferind soluții complete de personal, acestea fiind o împletire perfectă între experiența noastră și cerințele dumneavoastră.

Integritatea, confidențialitatea, obiectivitatea și rapiditatea sunt punctele cheie ale filozofiei firmei noastre care au contribuit la incheierea multor legaturi de afaceri pe termen lung cu clientii nostri. In fond, lucrăm cu oameni, cea mai importanta resursă a tuturor.

Copyright © 1999 - 2010 Global Consulting           Developed by AMORPHYS